Шу пуер Баньчжан – млинець родом із повіту Менхай, район Бу Лан Шань, фабрика Пенчен. Народність, яка проживає у цьому районі, вважається першими в Юньнані культиваторами чаю. Тут розташовані стародавні чайні плантації та зростає велика кількість чайних дерев. Пуері, які виробляють у Буланьшані називають чаєм зі старих дерев району гори Бу Лань – Бу Лан Шань Лао Шу Ча. Особливість такого сиру відбивається на смаку – він яскраво виражений, з помітною терпкістю. Свою назву наша новинка отримала на ім'я місцевості – села Лао Бань Чжан та Синь Бань Чжан, навколо яких зростають чайні дерева у практично первозданних умовах, на висоті 1600-1700 метрів над рівнем моря, вдалині від шуму цивілізації. У таких умовах чай наділяється чудовою енергією "Ча Ци". Дата виробництва шу пуера відноситься до початку двохтисячних, що для віку чаю з околиць Бу Лан вважається дуже солідним.