Шу – ферментований, червоний пуер – був виготовлений на менхайській чайній фабриці восени 2012 року. Великий, цілісний лист спресований з тіпсами (10-15% сировини) в однорідний кирпич. Цей шу пуер розшаровується і практично не обсипається.
Китай, Менхай
Виробник: Менхайська чайна фабрика
Китайський "Пуер чай" багатий на пектин, стимулюючими алкалоїдами та антиоксидантами. Шу - незамінна добавка у раціоні активних людей, яким не вистачає 16 годин активності на добу.
Шу купити, а заразом подивитись та спробувати – можна завдяки інтернет-магазину китайського чаю Ulun.com.ua. Цей чай заварюється до 10 разів.
- настій чистий, щільний, темно-червоного кольору
- аромат складний пуерний - зі свіжою соломою та деревиною - поєднується з горіхом та чаєм;
- у смаку виразно відчутний горіх та дерево;
- післясмак сладкий, густий, обволікаючий;
Пуер підходить для будь-якої години доби - якщо ви ставите собі завдання розслабитися і бути бадьорою, свіжою людиною. Шу – гарний чай для ранкового чаювання. Ідеальний для вечора та ночі. Виділяйте годину для заварювання чаю – і вам повернеться сторицею. Китайський чай шу пуер ціна приємно порадує поціновувачів.
Чай пуер купити та заварювати:
- Гарячою водою (95С)
- Після промивання (першу заварку зливаємо)
- Заварювати від 30 секунд
- Класти чаю на фарфоровий заварник (або глиняний чайник для пуера) достатньо 4-5 г на 120 мл
- Заварювати 8-10 разів, періодично підігріваючи воду.
Бодьорить, пробуджує розум, дарує фокус.